Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Featured Projects

Project 5Project 5Project 5Project 5Project 5Project 5Project 5Project 5Project 5Project 5Project 5Project 5Project 5Project 5

By Steven Whitney

On 04, Nov 2013 | In | By Steven Whitney

Project 5

The ground floor of this 1900 Victorian was converted and expanded to add a master suite, a child’s bedroom and a second bath.  A deck was provided on the roof of the addition, and the kitchen and dining room were relocated to be adjacent to the new deck.  At the second floor, a guest suite was also created, and a dropped ceiling was removed to restore the original tall ceilings.  Rainwater storage tanks for use with the garden, and a photovoltaic solar array, were also part of the project.

Photos of completed project by Karl Mondon.